Victor Ponta: Nu am garanția că nu am camere și microfoane acasă. Ce spune Chirieac

Premierul Victor Ponta a făcut o declarație halucinantă, vineri, la unul dintre atelierele Consiliului Național al PSD care se desfășoară la Palatul Parlamentului. Acesta a spus că nu are ceretitudinea că nu are camere și microfoane acasă.

Declarația premierului Victor Ponta este halucinantă, în condițiile în care acesta este și vicepreședinte al CSAT.

"”Eu niciodată nu sunt singur, întotdeauna sunt cu camere după mine. Mă gândeam că măcar acasă nu am camere de luat vederi, cred eu, n-am o garanție. Era o speranță, era o speranță!

Nu vorbesc decât cu copilul și cu câinele, să nu credeți că vorbesc cu altcineva", a declarat premierul Victor Ponta.  

Analistul Bogdan Chirieac este de părere "că aici nu este vorba despre premier, este vorba despre orice cetățean di această țară. Dacă la nivelul primului-ministru, dânsul ne spune că nu sunt sigur că nu am microfoane și camere în casă, atunci  fosta Securitate a lui Ceaușescu e moartă de invidie în acest moment. Marii generali, dacă mai sunt supraviețuitori, sunt negri de supărare.

Bogdan Chirieac: Domnul Ponta trebuie să ofere explicații

Mai există o urmă de democrație în această țară, de respectarea a drepturile omului? Iar dacă domnul Ponta, nu care cumva a glumit cu această problemă, în mod evident trebuie oferite explicații. Cum la nivel de prim-ministru spui că nu garantezi că se respectul dreptul la viață privată, dreptul la perpetuarea normelor elementare în ceea ce privește ființa umană. Păi dacă dânsul nu știe, care reprezintă ceva în statul român, atunci ce pretenții la respectarea drepturilor omului are un cetățean obișnuit din această țară", a declarat Bogdan Chirierac.   

În acest caz "se pierde noțiunea de stat de drept. Într-un stat de drept nu poți face așa ceva", a mai adăugar Chirieac. 

"Dacă primul-ministru spune că nu știe dacă  are microfoane în casă, atunci ce să  mai vorbim în legătură cu acest lucru. Au venit premieri în România. Domnul Ponta a dezvoltat o relație personală cu unii dintre ei, inclusiv cu președintele președintele Consiliului European, Donald Tusk, ca fost premier al Poloniei. Poate că s-au vizitat acasă, poate că au avut loc discuții tete- a-tete private care discuții pot pricinui viitorul țărilor noastre. Cum să înregistrezi asemenea discuții? 

Ori premierul este urmărit pentru înaltă trădare, și atunci nu mai este premier, trebuie să plece acasă   și să urce pe eșafod, ori dacă nu avem de-a face cu o situație extrem de gravă. De aceea, poate domnul Ponta o să revină și o să spună că a glumit", a mai spus analistul Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel