Declarația momentului despre voucherele de vacanţă. Ce se întâmplă cu ele

Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels

Guvernul intenţionează să menţină voucherele de vacanţă, a declarat Tănase Stamule, consilierul pe probleme economice al premierului României, menţionând că informaţiile care au apărut în spaţiul public, potrivit cărora s-ar dori renunţarea la acestea, sunt „fake news”.

„Am avut şi sectoare economice pe care nu am putut să le ajutăm atât de mult pe cât am fi vrut să le ajutăm, în zona HoReCa în special. Am prelungit voucherele de vacanţă. Menţinem voucherele de vacanţă. Este un 'fake news' aruncat în spaţiul public că nu le vom menţine. Nu este adevărat!', a afirmat Stamule, citat de Agerpres.

Acesta a adăugat că Executivul pregăteşte şi alte instrumente pentru scheme de ajutor de stat destinate industria HoReCa.

„Avem această schemă de granturi şi de ajutor de investiţie de la Ministerul Economiei de 1,5 miliarde de euro, adică 7 miliarde lei care intră în economie din fonduri europene. Pregătim şi alte instrumente pentru scheme de ajutor de stat pentru industria HoReCa, tocmai pe bugetul de anul viitor. Acest sector va mai fi încă o perioadă afectat din motive de pandemie', a susţinut consilierul premierului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel