DECLARAȚII VADIM TUDOR. "O candidată este susținută cu bani din afară"

Corneliu Vadim Tudor (2)
Corneliu Vadim Tudor (2)

Corneliu Vadim Tudor, candidatul Partidului România Mare la alegerile prezidențiale, a declarat că anumite campanii sunt susținute cu bani din afara țării, refuzând să dea nume până în momentul în care va avea mai multe date.

Prezidențiabilul Corneliu Vadim Tudor a declarat în direct la România TV că există prea multe afișe în tot orașul, iar acestea totuși costă bani. Ideea pe care a lansat-o este de unde provin acești bani.

Acesta a declarat că își vinde inclusiv lucruri din casă, obiecte de valoare, pentru a-și susține campania electorală. 

Între 10 și 400 de lei pentru a merge la miting

Anca Constantinescu, membru PDL, a spus pentru RTV că nu a auzit niciodată de persoane care au promis bani pentru a aduce oameni la miting.

"Eu nu am auzit în viața mea așa ceva, sunt în partid din 1996, nu m-am rugat de cineva și nici nu am promis așa ceva", a declarat aceasta.

Aceasta spus că, în cazul lui Iohannis, nici măcar nu ar fi cazul să se dea bani oamenilor pentru a veni să îl susțină la mitinguri.

"Iohannis este un candidat care a obținut 2,2 milioane de semnături. După ce ai acceptul atâtor oameni, nu este greu să aduci în Piață 10-20% din ei", a explicat Anca Constantinescu.

Citește și: SONDAJ SOCIOPOL ALEGERI PREZIDENȚIALE. Victor Ponta, Klaus Iohannis, intenție de vot 

Corneliu Vadim Tudor a adăugat faptul că există un motiv pentru care Victor Ponta a dat drumul traseismului politic chiar înainte de începerea campaniilor pentru alegerile prezidențiale.

"De ce a dat Ponta liber la traseismul politic? S-au dus unde li s-au promis bani. Nu fac asta doar cei de la PSD, ci și cei de la PDL. Emil Boc, membru PDL, este mereu lângă Elena Udrea. Dacă nu ar fi existat acest traseism politic, nu ar fi putut", a adăugat președintele PRM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel