Declarații șocante la adresa lui Cioloș. Tăriceanu a intervenit de urgență

Dezbateri cu scandal la Senat în cazul ANAF-ANTENA 3. 

Senatoarea ALDE, Cristiana Anghel, a avut cea mai vehementă reacție după declarațiile făcute de premier. A spus clar și răspicat tot ceea ce gândește despre Dacian Cioloș.

Cristiana Anghel l-a acuzat pe Cioloș că de la el a plecat dosarul ICA și că s-a întors "ca un criminal la locul faptei să ne vorbească despre corupție".

"Domnule Cioloș, eu nu am să mă port cu mănuși cu dumneavoastră. Eu nu am să fiu astăzi o doamnă cu mănuși. Voi spune exact ceea ce gândesc. Vreau să mă uit în ochii dumneavoastră pentru că aparent domnul Cioloș pare un om bun. Când te uiți la dumnealui zici că poți să-l pui la rană pentru că îți face bine. Să te ferească Dumnezeu să-l pui la rană că mori otrăvit. De ce spun asta? Păi cum să vină el și să ne spună că este normal ce se întâmplă cu ANAF-ul când el este ombilicat legat de acest caz?", a spus Cristiana Anghel în Senat.

"Dacă domnul de la ANAF este atât de independent, de ce nu s-a dus la Sibiu să ia casa lui Klaus Iohannis pe care a luat-o prin fals și uz de fals? (...) Despre ce discutăm? Despre pește care are un cap și care s-a împuțit de mult? De ce nu punem punctul pe i? (...) Sunteți premierul României, domnule! Sunteți în stare să vă urcați pe cadavre pentru bani și pentru putere. Vă spun aceste lucruri în față", a continuat politiciana.

Călin Popescu Tăriceanu a intevenit și a rugat-o pe Cristiana Anghel să-și măsoare cuvintele și vorbească doar despre subiectul ANAF-Antena 3. Chiar și așa, senatoarea a continuat în același ton la adresa premierului.

VEZI ȘI: Dacian Cioloș, făcut praf la Senat. 'Parcă nu mai sunteți același'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel