Declarații Iohannis. Șerban Nicolae: Nu înţeleg această răţoială de politruc

Descriere foto:

Senatorul Șerban Nicolae a comentat decizia preşedintelui Iohannis de a întoarce legile în Parlament, printr-o intervenție la Antena 3.

"Eu cred că sensul acestei întoarceri este cel dat de Iohannis, acum patru ani, care a spus care e definiția sa ca persoană publică: politruc (....) Avem astăzi o persoană care, de la pupitrul prezidenţial, spune neadevăruri flagrante şi inepţii.

Neadevărul flagrant este cel mai stupid. A început discursul prin a spune că vrea să vorbeasca despre legile cele mai dezbătute, apoi a spus că a fost o dezbatere lipsită de transparență ceea ce contravine flagrant şi logicii altei limbi decât cea română (...) Preşedintele ne solicită să încălcăm Constituţia (...) O astfel de cerinţă este la fel de nulă ca întregul mandat şi discurs al preşedintelui Iohannis.

Mi-e greu să înţeleg această răţoială de politruc. Eu înţeleg că este un politruc aflat în opoziţie, eu înţeleg că nu înţelege nimic din ceea ce citeşte şi crede că prin rostirea sacadată şi dinţii încleştaţi scapă de consistenţă", a spus Șerban Nicolae.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26