Chirieac: Pentru CINE au fost făcute declarațiile de la Cotroceni

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la Antena 3, conferința de presă de la Palatul Cotroceni a Mădălinei Dobrovolschi. 

”La prima vedere, rezultă că dl președinte Iohannis nu dorește să schimbe nimic. Nu are nimic a spune. Nici nu dorește ca moțiunea de cenzură să treacă.” a subliniat Bogdan Chirieac, după declarația Mădălinei Dobrovolschi. 

Analistul politic a precizat: ”A spus că nu există statul paralel. Vă semnalez că este o declarație care nu se adresează publicului român. Conform sondajelor făcute de profesorul Pieleanu, înțeleg că 75% dintre români consideră că procurorii fac și dosare politice. 88% cer legea răspunderii magistraților. Sunt și alte întrebări referitoare la justiție, cu răspunsuri tulburătoare. Și dacă statul paralel, prin absurd, nu ar exista, tot există percepția clară că el există, dar în cazul acesta avem nenumărate dovezi, unele înspăimântătoare, și continuă să apară oră de oră. A ieși să spui ce vedeți nu este adevărat, ce vedeți nu există, mă gândesc că este o declarație strict pentru uzul străinătății, al UE, al SUA. Această declarație se ia, se pune pe o agenție de presă și se duce în cancelariile occidentale. Atunci are sens de ce a ieșit doamna Dobrovolschi, pentru că ea nu are legătură cu realitatea și cu percepția publică, poate că nu a vorbit pentru poporul român, ci pentru a da un mesaj în cancelariile occidentale. De ce se dă acest mesaj? Nu știu, poate că e nevoie ca România să nu fie total desconsiderată cum e acum. Nu a fost niciun mesaj pentru români.” 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel