Declarația surprinzătoare a Simonei Halep la întoarcerea din Qatar

Simona Halep (4 WTA) a recunoscut, miercuri, 24 februarie, la întoarcerea din Qatar, faptul că traversează o perioadă grea a carierei, transmite B1 TV.

Aceasta a  precizat că nu este interesată prea mult de locul pe care îl ocupă în clasament, pentru ea fiind important să fie sănătoasă şi să se poată antrena.

La începutul săptămânii viitoare, Halep va mai pierde o poziţie în clasamentul WTA. Românca va cădea de pe locul 4 pe locul 5, după ce a fost eliminată, marţi, în primul ei meci de la Qatar Open, care a contat pentru manşa a doua a competiţiei.

„Sunt bine, nu am probleme, sunt doar puţin tristă pentru că am pierdut, mai ales că am condus cu 4-1. Dar nu am ce să fac altceva decât să merg înainte. Acum vreau să-mi revin fizic pentru că nu sunt bine pregătită din punct de vedere fizic şi ea m-a dominat ieri. Nu mă interesează prea mult clasamentul. Bineînţeles că înseamnă mult atunci când eşti numărul 2, 3 sau 1, dacă reuşeşti să obţii acel loc, dar mai important pentru mine este să fiu sănătoasă, să mă pot antrena, ca să fac faţă la turnee. Îmi doresc foarte mult să îmi revin cât mai repede, pentru că nu e o perioadă uşoară”, a afirmat Halep la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel