Declarația unică, ANAF. Aplicație online, informații utile

Declarația unică, ANAF.  Declarația unică se poate depune online. 

Declarația unică, ANAF.  Prin accesarea declunica.anaf.ro, se poate completa și depune, într-un mod simplificat, online, Declarația Unică.

Declarația unică, ANAF. Ministerul Finanțelor Publice, prin ANAF, pune la dispoziția contribuabililor o aplicație informatică dedicatã, care poate fi accesată la adresa declunica.anaf.ro.

Declarația unică, ANAF. Declarația unică se poate completa și depune de la adresa https://declunica.anaf.ro/ dacă se utilizează numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual.

Declarația unică, ANAF. ANAF recomandă utilizarea din timp a aplicației pentru a se evita îngreunarea procedurii de depunere de către un număr mare de utilizatori înregistrați simultan în sistem. 

Declarația unică, ANAF. Contribuabilii care depun electronic Declarația Unică beneficiază de bonificația de 5% din impozitul pe venit plătit integral pânã la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligațiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificație de 5% se acordă, de asemenea, și pentru contribuțiile sociale datorate potrivit legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel