Declarația unică, ANAF. Aplicație online, informații utile

Irina Constantin / 16 iul 2018 / 17:57 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Declarația unică, ANAF.  Declarația unică se poate depune online. 

Declarația unică, ANAF.  Prin accesarea declunica.anaf.ro, se poate completa și depune, într-un mod simplificat, online, Declarația Unică.

Declarația unică, ANAF. Ministerul Finanțelor Publice, prin ANAF, pune la dispoziția contribuabililor o aplicație informatică dedicatã, care poate fi accesată la adresa declunica.anaf.ro.

Declarația unică, ANAF. Declarația unică se poate completa și depune de la adresa https://declunica.anaf.ro/ dacă se utilizează numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual.

Declarația unică, ANAF. ANAF recomandă utilizarea din timp a aplicației pentru a se evita îngreunarea procedurii de depunere de către un număr mare de utilizatori înregistrați simultan în sistem. 

Declarația unică, ANAF. Contribuabilii care depun electronic Declarația Unică beneficiază de bonificația de 5% din impozitul pe venit plătit integral pânã la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligațiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificație de 5% se acordă, de asemenea, și pentru contribuțiile sociale datorate potrivit legii.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27