EXCLUSIV  Decizii luate de Guvernul Orban, impact pentru români. Hideg, clarificări după SONDAJUL ARGUMENT

Sociologul Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, institut al DCMedia Group, a vorbit despre impactul pe care l-au avut deciziile luate de Guvernul Orban asupra românilor.

Sociologul Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, institut al DCMedia Group, a declarat, după rezultatele ultimului sondaj că „în mod evident, nu sunt foarte mulțumiți oamenii de măsurile luate de Guvern pentru a lupta eficient împotriva pandemiei.”

„Cred că are și legătură cu faptul că direcția în care merg lucrurile în România este una greșită, în opinia majorității românilor. Faptul că totuși avem circa 40% de persoane mulțumite de măsuri, cred că are legătură cu gradul de optimism în rândul românilor, care este destul de mare. 

Dar în general, oamenii nu sunt mulțumiți pentru că vedem, avem zile la rând cu peste 10.000 de îmbolnăviri. Nu ai cum să fii mulțumit când vezi că oamenii din jurul tău sunt expuși”, a declarat sociologul Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, institut al DCMedia Group, vineri. 

VEZI ȘI: Sondaj ARGUMENT. Guvernul, măsuri anti-COVID, reacția românilor. Sunt mulțumiți?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel