Decizie radicală anunțată de Klaus Johannis la Congresul PNL

Klaus Johannis
Klaus Johannis

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a vorbit, sâmbătă, la Congresul Ordinar al PNL, despre motivele care l-au determinat să intre în partid. El a anunțat că va demisiona din funcția de președinte al FDGR.

„În ultimii 13 ani, de când am intrat în politică, am avut contacte punctuale, sau proiecte politice mai ample, cu aproape toate partidele politice de pe scena politică românească, o formațiune specială pentru mine fiind Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR). Voi renunța la funcția de președinte al FDGR. Nu voi renunța și la funcția de membru”, a declarat Johannis.

Primarul Sibiului a prezentat și motivele care l-au determinat să devină membru al PNL.

„Dintre toate partidele, cele mai bune relații le-am avut cu PNL. Aș menționa capitala culturală și evenimentele politice din toamna anului 2009. Acestea, împreună cu convingerile mele politice și cu invitația onorantă din partea domnului președinte Antonescu, m-au făcut să vin în PNL.

Eu cred că trebuie să câștigăm președinția României cu candidatul Crin Antonescu. Trebuie să ajungem la rezultate bune la alegerile parlamentare din 2016, dar, mai cu seamă, la alegerile locale din 2020.

Trebuie să consolidăm poziția dreptei din România. Aceasta este esența proiectului politic căruia m-am alăturat”, a spus Klaus Johannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel