Decizie proces Dragnea. Chirieac: Ce încredere să mai am?

liviu dragnea
liviu dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat miercuri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru audieri în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat acest subiect.

"Toate acuzațiile sunt ridicole. Despe ce vorbim? Ce caz e acesta? Cu Dragnea ce avea niște oameni la partid care, de fapt, erau angajați nu știu unde și asta se întâmpla în 2006. Deci toată chestiunea este ridicolă, pentru numele lui Dumnezeu! Nu vorbim despre miliarde furate la autostrăzi sau despre tăiatul ilegal de păduri în România sau despre altceva. Toată chestiunea aceasta este nod în papură, oricum ați da-o. Bombonica Prodana a plătit prejudiciul, dar nu și-a recunoscut vinovăția. Este ca la miliție, când îți dă amendă. Până să o contești, te duci și o plătești. După care, dacă este cazul, mergi și o contești, te judeci și vezi apoi dacă amenda mai rămâne valabilă.", a zis Bogdan Chirieac la Antena 3.

Final proces

Întrebat cum vede deznodământul în proces, analistul politic a declarat: "Nu am de unde să știu. Sunteți sigură că instanța va judeca corect? Dacă era de judecat corect, dosarul nu era acceptat. Putem să știm ce se va întâmpla din moment ce ne uităm, în fiecare seară, la Antena 3, și vedem niște dezvăluiri înspăimântătoare? Eu ce să cred? Ce încredere să mai am? Ce se dictează, aia se hotărăște".

[citeste si]

În acest context, amintim că Bombonica Prodana, fosta soţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a cerut miercuri judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie încetarea procesului împotriva sa în dosarul DGASPC Teleorman, susţinând că a achitat prejudiciul în acest dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel