EXCLUSIV  DECIZIE în mutarea BOMBĂ cu alegerile de la Sectorul 1. Piperea: Asta-i cea mai GRAVĂ!

AGERPRES
AGERPRES

Avocatul Gheorghe Piperea a venit, pentru cititorii DC News, cu detalii-cheie despre mutarea în instanţă legată de acuzațiile de fraudă electorală la alegerile de la Sectorul 1.

Întrebat ”Care sunt așteptările dumneavoastră cu privire la termenul de luni a cererii de intervenție în care solicitați să se ia act că e vorba despre o fraudă electorală la Sectorul 1?”, avocatul a spus pentru DC News:

'Primul pas este să se admită, în principiu, cererea de intervenție. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, nu suntem parte în procesul de mâine. În schimb, ulterior vom putea să facem apel în decurs de două zile!'

'Dacă se admite cererea de intervenție, atunci vom veni cu toate probele pe care le-am pregătit. Am strâns probe multiple, variate, masive! Apare și o suspiciune de fraudă informatică! Este cea mai gravă dintre toate! Se pare că s-a reușit, prin concursul tuturor celor care s-au ocupat pe plan local de organizarea alegerilor, de la jandarmi până la președintele biroului electoral de circumscripție, să se cloneze softul STS.' a subliniat Piperea.

'Vom cere o expertiză informatică pentru a face această probă. Dacă se va ajunge la confirmarea suspiciunilor, cu privire la frauda informatică, întregul proces electoral trebuie să fie anulat! Va trebui, de urgență, nu doar eliminarea STS din procesul electoral, ci și anchetarea faptului următor: cum este posibil ca un serviciu secret militar, care ar trebui să asigure integritatea procesului electoral să își lase programul de siguranță națională atacat de hackeri, la mâna oricui ca să îl cloneze?!' a mai spus Piperea pentru DC News.

'Rămâne de văzut dacă mâine judecătorul va accepta admisibilitatea cererii de intervenție. Dacă se va întâmpla asta, vom deveni parte din proces și vom aduce toate probele necesare, inclusiv această expertiză informatică. 

Procedura de mâine se soluționează în Camera de consiliu. S-ar putea să nu ne bage în seamă. Se întâmplă destul de frecvent. Așteptările mele sunt să se dispună introducerea în cauză a celor doi candidați la Sectorul 1. Pe de altă parte, dacă nu se va întâmpla nimic din acest punct de vedere, există apelul despre care se vorbește direct în lege! Se spune negru pe alb că ai la dispoziție două zile pentru a face apel. Dacă nu ne primește mâine judecătorul de la Judecătorie, cu siguranță, ne vor primi în proces judecătorii de la Tribunal!'  a conchis avocatul Gheorghe Piperea, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel