Decizie definitivă pentru Lia Olguța Vasilescu

Judecătorii au luat o decizie definitivă pentru Lia Olguța Vasilescu, fost primar al Craiovei și actual ministru al Muncii. 

Dosarul său a fost întors definitiv la DNA, care trebuie să refacă întreaga investigație. 

Dosarul Liei Olguța Vasilescu a fost întors de către judecători la Parchet, în 15 decembrie. Decizia nu era definitivă și fostul primar al Craiovei se aștepta ca procurorii să conteste: ”Probabil că vor face contestație. Ne judecăm. Eu sunt absolut convinsă că dreptatea este de partea mea și voi merge până la capăt ca să-mi dovedesc nevinovăția.”, spunea Lia Olguța Vasilescu pentru DCNews

Actualul ministru al Muncii a fost trimisă în judecată în 19 iulie, acuzată de luare de mită (patru infracţiuni), folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (două infracţiuni) şi spălare de bani (două infracţiuni).

Judecătorii au constatat că sunt nereguli în dosar. A stabilit că mai multe probe strânse de anchetatori sunt nule, dar și că i s-a încălcat dreptul la apărare. 

Lia Olguța Vasilescu mai spunea, pentru DCNews, că nu știe cât va dura dosarul, pentru că ”Nu am primit nici măcar control judiciar. Toate instanțele au spus că așa cum este instrumentat, este ilegal.". Ea a adăugat că ”A fost o făcătură de campanie electorală ca să mă împiedice să candidez la Primăria Craiovei și acum iată că pocnește în instanță, exact cum m-am așteptat”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel