Decizie ciudată: Românii nu au voie cu tricolorul la meciul dintre Bute şi Froch

bute_froch
bute_froch

La meciul de box, care se va diputa sâmbătă, 26 mai, la Nottingham, între Lucian Bute și Carl Froch, pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, suporterii români nu au voie să intre în sală cu tricolorul, au decis organizatorul galei.

Entuziasmați că un conațional de-al lor va susține o gală de box în Anglia, românii din Nottingham s-au mobilizat pentru a arăta celor de acolo de unde vin și ce simt atunci când sportivii din România au prestații deosebite.

„Nu întotdeauna avem posibilitatea să vedem sportivi de-ai noştri atât de renumiţi. Cu astfel de prilejuri putem scoate şi noi la lumină sentimentele noastre româneşti, să le arătăm celor de aici de unde venim", a spus preotul Dan Ghindea pentru propsport.ro.

Nu însă mică le-a fost surpriza, când grupul local de români, după ce au cumpărat bilete au fost informaţi că nu au voie în Capital FM Arena cu drapelul tricolor. "Probabil este vorba despre o măsură organizatorică, pentru a nu exista incidente. Dar nu mi se pare normal", a mai spus preotul Dan Ghindea.

În sala de desfășurare a galei de box, pentru susţinerea lui Lucian Bute, sunt așteptați în jur de 1000 de români, mare parte dintre ei fiind din comunitatea conaţionalilor noştri din Nottingham, restul fiind fani din Canada.

Boxerul român, deși știe că nu va fi uşor să faci faţă celor 10 mii de fani înfocaţi ai lui Froch, este decis să câştige reprizele, astfel încât să nu existe dubii, iar arbitri să puncteze realitatea, fără să ţină cont de fani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel