Decizia TAS Steaua-Viitorul. Cine este campioana României

Incoronata la finalul sezonului trecut, Viitorul poate pierde trofeul si performanta istorica din cauza unei ambiguitati a regulamentului. Reprezentanții TAS au anunțat că verdictul va fi comunicat de instanța elvețiană în cursul zilei de joi, 13 iulie.

UPDATE: TAS a decis: Viitorul rămâne campioana României! 

"FCSB a cerut TAS să constate că interpretarea prevederilor art 27.3 din ROAF ar trebui să fie diferită de varianta de interpretare stabilită de FRF şi LPF, precizând faptul că în cazul egalităţii de puncte, ar trebui luate în considerare rezultatele dintre cele două echipe din sezonul 2016-2017 (sezon regulat + play-off). Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul depus de clubul FCSB în data de 6 iunie şi a confirmat decizia Federaţiei Române de Fotbal din data de 5 iunie, când s-a validat clasamentul Ligii I", se arată în comunicatul FRF.

Judecata a început miercuri.

Gigi Becali era convins că reprezentanții TAS vor da răspunsul final până joi, tocmai pentru ca tragerea la sorți a preliminariilor Champions League să nu fie dată peste cap. 

Miza e URIAȘĂ

Din postura de vicecampioană FCSB urmează să intre pe culoarul non-campioanelor. Clubul nu va fi cap de serie la tragerea la sorți de vineri şi sunt şanse mici să ajungă în play-off-ul competiţiei.

În schimb, dacă va avea statutul de campioană, şansele să ajungă la masa bogaţilor crescând exponenţial.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel