Urmărește emisiunea live


Decizia radicală luată de PNL cu privire la traseismul primarilor

Traian Băsescu, Klaus Iohannis
Traian Băsescu, Klaus Iohannis

PNL a decis. Klaus Iohannis a anunțat ce poziție are partidul al cărui președinte este în legătură cu traseismul aleșilor locali. 

PNL nu primește primari și consilieri locali traseiști în baza OUG dată de Guvern. 

"Vom respecta ceea ce am spus. Nici nu cred că este cazul să spun că Ordonanţa 55 este foarte discutabilă. După părerea specialiştilor noştri în drept, este neconstituţională din cel puţin trei motive, iar primarii care se folosesc de prevederile acestei ordonanţe riscă, în cel mai scurt timp, după ce va fi anulată de Curtea Constituţională, să se găsească în situaţia de a fi demişi. E un joc foarte riscant modul PSD-ului de a crea, pentru propriul candidat şi pentru partid, cu câteva săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale, un avantaj", a susţinut Klaus Johannis.

"Eu am intrat în politică pentru a schimba lucrurile şi exact din acest motiv vreau să devin preşedintele României, pentru a schimba modul în care se face politică în această ţară. Vreau o politică cu mai puţină gălăgie şi mai multe rezultate, o politică cu mai puţin spectacol şi mai multe soluţii şi vreau să contribui semnificativ cu mai multe proiecte politice pentru viitor. După părerea mea, politicianul Traian Băsescu este de domeniul trecutului", a susţinut Klaus Johannis, candidatul ACL la prezidenţiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel