Decizia luată de Dragnea, după discursul lui Iohannis

Vladimir Neagu / 09 mai 2017 / 20:25 Salveaza PDF Comentarii

Președintele PSD, Liviu Dragnea, merge la Cotroceni. 

El a declarat marţi că va da curs invitaţiei lui Klaus Iohannis de a participa la recepţia oferită cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei, menţionând că această decizie a luat-o după ”discursul şi atitudinea” președintelui în Parlament.

”Da, după discursul de azi şi după atitudinea de azi, da, pot să spun că voi merge”, a răspuns Liviu Dragnea unei întrebări pe această temă. Întrebat cum i s-a părut discursul rostit de Klaus Iohannis în Parlament, Liviu Dragnea a spus că fost un discurs politic ”corect din partea preşedintelui”.

[citeste si]

”Mie mi-a creat o impresie bună în sensul că mi-a creat o oarecare speranţă acest discurs, i-am şi spus după aia, pentru că încă sper că va avea loc acea întâlnire în care să discutăm chiar despre viitor, adică despre realizarea acelei minime strategii de dezvoltare a României pe termen scurt şi mediu şi acea strategie de dezvoltare pe termen lung plecând poate chiar de la documentul elaborat de Academia Română (...). În acest sens sper ca la un moment dat să avem acea întâlnire în timp util. Asta nu înseamnă că noi la Parlament nu am început lucrul, am început, am avut câteva întâlniri, am avut întâlniri şi cu Guvernul”, a precizat precizat președintele PSD. 

El a adăugat că îşi doreşte foarte mult ca preşedintele şi Preşedinţia să intre în acest proiect, pentru că ”nu este proiectul nimănui şi ca să aibă greutate, substanţă şi foarte multe şanse de succes trebuie să fie un proiect asumat de toţi decidenţii politici ai momentului”. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29