Decizie cu privire la biroul de parlamentar al lui Liviu Dragnea

Vladimir Neagu / 25 ian 2017 / 12:34 Salveaza PDF Comentarii

Consilierii județeni au aprobat biroul de parlamentar al lui Liviu Dragnea. 

Biroul parlamentar al deputatului Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, va fi în sediul Consiliului Judeţean. Consilierii judeţeni au aprobat darea în folosinţă gratuită a unui spaţiu din Palatul Administrativ preşedintelui PSD pentru desfăşurarea activităţii parlamentare pe plan local.

Din proiectul de hotărâre adoptat de CJ Teleorman rezultă că spaţiul atribuit are o suprafaţă totală de 77,65 mp, iar acestuia i se adaugă şi mobilierul necesar dotării corespunzătoare constând într-un birou, o minibibliotecă, cinci scaune, un dulap cu vitrină, un corp modular, o canapea şi o masă. Hotărârea a fost adoptată cu 28 voturi ”pentru” şi patru ”împotrivă”.

Spaţiul pentru care actualul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a depus solicitare pentru organizarea unui birou parlamentar este acelaşi cu cel în care îşi desfăşura activitatea în perioada în care a ocupat funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Acelaşi spaţiu a fost ales şi pentru desfăşurarea activităţii în primul său mandat de parlamentar.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27