Decebal Traian Remeș: "Băsescu ne-a gâtuit, ne-a omorât, ne-a îngropat"

Decebal Traian Remeș, fostul ministru al Agriculturii spune că din cauza lui Traian Băsescu, întreaga societate românească a avut de suferit. El a lansat un nou atac la adresa fostului președinte în care nu s-a ferit să folosească expresii și cuvinte foarte dure. 

În sensul celor spuse la adresa lui Traian Băsescu, Decebal Traian Remeș a dat ca exemplu viteza medie a trenurilor din România, care este cea mai mică din întreaga Europă. Referirea a fost făcută în contextul în care Traian Băsescu a ocupat și funcția de ministru al Transporturilor. 

"Eu nu știu decât locuri prin care a trecut Băsescu, iar după el a rămas ca și după un cutremur catastrofal, ca după un tsunami. Acum, cică el își apără mandatele. E vorba de întreaga societate din România, care a avut de suferit. Traian Băsescu, prin mandatele lui ne-a gâtuit, ne-a omorât, ne-a îngropat pe unii, deși viețuim. Nouă ne-a distrus viitorul, nu câțiva ani. Eu n-am fost distrus pentru un an de zile cât am stat în pușcărie, nici pentru șapte ani cât a durat procesul. Eu am fost distrus pentru câtă viață mi-a mai îngăduit Dumnezeu să am din momentul în care madame Rodica Culcer m-a dat pe TVR, a declarat Decebal Traian Remeș la Antena 3, la emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel