Dean Thompson. Profilul viitorului Însărcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la București

Noul Însărcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la București va fi Dean Thompson. El o să fie trimis în luna iulie în România. 

Dean Thompson a fost consul general în Calcuta, India, și a gestionat activitățile de informare a Secretarului de Stat al SUA, Hillary Clinton. Dean Thompson are studii universitare în domeniul științelor politice, specializat pe problemele cu Rusia, pe securitate internațională și studii strategice.

Înainte de a fi consul în Calcuta, Dean Thompson a fost Director la Executive Secretariat Staff, Deputy Director - 24 Hour Watch, Director- Crisis Management Staff si Deputy Director, Executive Secretariat IRM la Departamentul de Stat al SUA. Thompson a fost și Economic and Commercial Section Chief la Ambasada SUA în Colombo, Sri Lanka, precum și Political Officer la Ambasada SUA din Asuncion, Paraguay, potrivit hotnews.ro.  

Citește și SUA trimit un nou Însărcinat cu afaceri, în locul lui Butcher

În perioada 2009-2010, Dean Thompson a fost Director, Executive Secretariat Staff la Departamentul de Stat al SUA, unde a gestionat activitățile necesare pentru susținerea Secretarului de Stat Hillary Clinton în misiunile sale diplomatice.

Anterior acestei funcții, Dean Thompson a monitorizat evenimentele de la nivel global 24 de ore, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an (Functia Deputy Director - 24 Hour Watch) în slujba lui Condoleezza Rice, secretarul de stat american în funcție în perioada respectivă. 

El a studiat arte, știinte politice și studii ruse. În perioada 1992-1992 s-a specializat pe probleme de Securitate Internațională și Finanțe la nivelul Sectorului Public, terminând studiile cu un masterat pe Studii Strategice în 2011.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel