De Ziua Naţională, Miron Cozma îşi lansează partidul la Alba Iulia

Miron Cozma
Miron Cozma

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma va fi prezent joi, 1 Decembrie, la Alba Iulia. Prezenţa lui Cozma la Alba Iulia are două aspecte şi anume partciparea la evenimentele dedicate Zilei Naţionale a României şi lansarea nou-înfiinţatului partid, Partidul Social Democrat al Muncitorilor, informează ziarul Unirea.

Autor: Adi Stroescu

Miron CozmaCu această ocazie Miron Cozma va susţine şi o conferinţă de presă la sala de conferinţe a pensiunii “Steaua Nordului” situată în apropierea Stadionului din Alba Iulia.

Cozma şi-a lansat partidul la sfârşitul lunii octombrie, la Târgu- Jiu, unde şi-a şi anunţat candidatura la preşedinţie în 2014. Cozma vrea să acceadă în Parlament cu PSDM şi mizează în special pe voturile celor sărmani, care, spune el, îi cer să se implice în politică pentru a schimba ceva în România. La lansările pe care le-a organizat până acum prin ţară Miron Cozma nu a reuşit să atragă prea mulţi simpatizanţi şi a vorbit mai mult în faţa unor scaune goale. Rămâne de văzut dacă la Alba Iulia va avea mai mult succes având în vedere tradiţia mineritului din judeţ.

Citeşte şi:

Miron Cozma a înfiinţat Partidul Social Democrat al Muncitorilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel