De ce s-a trecut la votul fizic în Senat. Cazanciuc, după ce ședința nu s-a putut ține: "Este blocat!"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ședința din plenul Senatului nu s-a putut ține, astăzi, pentru că nu a existat cvorum. De ce s-a trecut, acum, la votul fizic.

"Toţi senatorii PSD au fost prezenţi, astăzi, în plenul Senatului. PNL a absentat, probabil, pentru a-şi proteja penalii aflaţi pe listele parlamentare. USR a boicotat propria iniţiativă. 58 de senatori au semnat, astăzi, lista de prezenţă. Au lipsit câţiva colegi de la PSD bolnavi. Toţi colegii care au absentat, astăzi, au făcut-o din motive medicale", a spus Robert Cazanciuc.

"Senatul României este blocat"

"Am făcut dezbateri online, dar am făcut şi multe şedinţe în plenul reunit al celor două Camere. Au ales să absenteze. Comitetul liderilor a decis ca, astăzi, senatorii să vină la serviciu, cum a decis Comitetul liderilor şi săptămâna trecută. Am trecut la sistemul online sau fizic în funcţie de ce aveam pe ordinea de zi. Şi data trecută, şi astăzi, am avut pe ordinea de zi decizii care nu se pot  lua în online, cum ar fi: numirea secretarilor Senatului. Practic, Senatul nu mai poate funcţiona pentru că nu are secretari. Şi, astăzi, secretarii de la USR şi de la PNL au decis să absenteze. Practic, în  acest moment, Senatul României este blocat de această absență", a mai spus Cazanciuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel