De Mezzo - Bodog, scandal în DIRECT: ”Sunteți un NIMENI în PNL!”. Crețulescu le-a tăiat microfoanele

Foto: captură video România TV
Foto: captură video România TV

Liberalul Mario De Mezzo și senatorul PSD Florian Bodog s-au certat marți seara în direct la România TV din cauza banilor pe care îi împarte premierul Florin Cîțu primarilor PNL. 

Discuțiile s-au aprins după ce Mario De Mezzo a susținut că toate UAT-urile din țară (n.r. Unitățile Administrativ Teritoriale) primesc bani la rectificarea bugetară, ”nu în funcție de culoarea politică, ci în funcție de nevoile comunității”. 

Domnul Bodog râde. Eu știu de ce râde domnul Bodog pentru că el habar nu are”, a susținut Mario De Mezzo.

Întrebat câți primari PSD au discutat astăzi cu Florin Cîțu, Florian Bodog a răspuns: 

”Niciun primar. Sunt oarecum stupefiat de modul în care acest domn, care intră foarte bine în zona de politicieni de carton ai PNL-ului vine și face afirmații cu privire la partenerii de paltou în condițiile în care nimeni niciodată nu l-a atacat. Dacă atâta cunoaște, atâta știe, atâta poate, nu ai ce să îi ceri mai mult. Ceea ce pot eu să vă spun este că dacă într-adevăr se dorește ca acești bani să fie alocați în mod corect și în mod adaptat necesităților comunității atunci trebuie făcute niște criterii și asta este ceea ce cer eu public premierului”, a declarat Florian Bodog. 

Iată continuarea discuțiilor dintre cei doi politicieni: 

Mario De Mezzo: DNA-ul e bine, domnule Bodog? Domnule Bodog? Ce mai face DNA-ul?

Florian Bodog: Eu nu v-am întrerupt pe dumneavoastră. Nu vă convine ceea ce vi se spune! Sunteți un politician de carton și sunteți un nimeni în PNL. 

Mario De Mezzo: E posibil să fiu politician de carton, cum spuneți dumneavoastră. Dumneavoastră sunteți un politician cercetat de DNA, domnule Bodog! Nu aveți strop de rușine?

Florian Bodog: Eu nu l-am întrerupt pe papagalul ăsta deloc. Spuneți-i acestui domn să se oprească!

Andreea Crețulescu, moderatorul emisiunii, a intervenit peste cei doi politicieni și le-a oprit microfoanele. 

”Domnilor, trecem la subiectul următor că limbajul în politica românească evident reformată, că așa a spus și PNL-ul și USR-ul, din când în când și PSD-ul, deci limbajul ăsta e reformat, mai puțin la televizor că vorbim de zici că vorbim la TV cu oameni minori care nu înțeleg care sunt reglementările audiovizualului în țara asta și trebuie să îi batem noi, moderatorii, la palmă”, a comentat Andreea Crețulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel