De la cine a primit Emi primul telefon, după ce și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express

Emi / Foto Instagram
Emi / Foto Instagram

Imediat după ce Emi de la Noaptea Târziu și-a cerut iubita în căsătorie, acesta a primit un telefon din partea unei persoane.  

Emi de la Noaptea Târziu a făcut pasul cel mare și și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express. Acesta i-a făcut o mărturisire emoționantă pe micile ecrane și Mădălina, iubita sa, a primit întrebarea când se uita alături de el la televizor. Cei doi s-au logodit în seara de 23 noiembrie, când a fost difuzată ediția Asia Express în care colegul lui Cuza a întrebat-o pe iubita lui dacă acceptă să-și unească destinele.  

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. (...) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a fost discursul lui Emi, pregătit încă de când se afla în competiție.

Mădălina, medic de profesie, a urmărit imaginile alături de ceilalți concurenți și a spus DA.

Imediat după ce imaginile au fost difuzate la TV, Emi a fost sunat de către mama sa. „Stați că mă sună maică-mea, plânge, îți dai seama", a spus Emi, care a luat decizia de a împărtăși mai târziu momentul emoționant.

Finala sezonului 4 Asia Express este foarte aproape

După o mulțime de provocări pe care concurenții le-au trecut cu brio pe Drumul Împăraților, este timpul ca Asia Express sezonul 4 să-și aleagă echipa câștigătoare. Un periplu uimitor în Turcia, Georgia, Iordania și Israel se încheie cu o finală Asia Express pe cinste. Emoții, lacrimi, voință, ambiție, bucurie, descoperire și echipă sunt cuvintele care definesc sezonul 4 Asia Express, prezentat de Irina Fodor, care i-a avut alături pe Marius Damian și Oase.

Finala Asia Express are loc pe 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00.

În seara de duminică, 28 noiembrie, fanii Asia Express vor afla răspunsul întrebării care stă pe buzele tuturor: „Cine sunt câștigătorii Asia Express?”.

Drumul Împăraților din Asia Express s-a deschis în Turcia. Acolo 9 echipe au descoperit cât de frumoasă dar și grea este competiția de la Antena 1. Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco Paglieri, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza Natanticu, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Anca Ungureanu, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug au acceptat provocarea Asia Express. Cu toții au cunoscut cultura, splendoarea și modul de trai din Turcia. Au avut de-a face cu probe care le-a pus răbdarea la încercare. Fiecare echipă și-a dat silința să ajungă prima în fața Irinei Fodor, în fiecare cursă pentru Imunitate, însă nu toți au reușit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel