De cine se teme premierul Victor Ponta

Deși este președintele celui mai puternic partid din România și ocupă funcția de premier, Victor Ponta a dat de înțeles, vineri, la inaugurarea primului avion SMURD achiziționat din contribuția românilor, că are un "șef", căruia îi știe de frică.

Pentru că a dorit să bea un pahar cu Coca-Cola la evenimentul organizat pentru inaugurarea primei aeronave SMURD, achiziționată din contribuția de 2% a românilor, premierul Victor Ponta le-a cerut cameramanilor prezenți la Aeroportul București-Băneasa "Aurel Vlaicu" să nu-l filmeze, pentru a nu afla soția sa, Daciana Sârbu, că a consumat băuturi carbogazoase.

"Nu mă filmaţi când beau Cola, că mă ceartă Daciana! Ziceţi că e apă plată!", le-a spus Ponta cameramanilor de la televiziuni, citează libertatea.ro.

De altfel, este cunoscut faptul că alimentația premierului este supravegheată de soția sa, care preferă produsele bio pentru întreaga familie, nenumărate declarații în acest sens fiind date de-a lungul timpului chiar de Daciana Sârbu, dar și de Victor Ponta și de mama sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel