De ce vrea PNL schimbare, ipoteză tranșantă: Este IPOCRIT

Nicușor Dan, președintele fondator al Uniunii Salvați Bucureștiul, a declarat, la DCNEWS LIVE, că reproșează "nedreptatea" votului într-un singur tur atât PSD-ului, cât și PNL-ului. 

"Demersul PNL este ipocrit. Să fim foarte limpezi. Ei au avut președinția acestei Comisii de Cod Electoral, au fost niște discuții informale între membrii societății civile și mai mulți reprezentanți de la fiecare partid din această comisie și Mihai Voicu a spus că pe chestiunea asta nu mai negociem că este un acord politic. A fost o înțelegere între PNL și PSD și celelalte partide, PNL-ul, apreciez eu, bazându-se în momentul ăla, pe notorietate pe cota de încredere pe care le avea președintele Klaus Iohannis, și-a făcut un calcul care-i spune că vor fi avantajați de alegerile într-un singur tur și că vor câștiga ei, nu PSD, acum au văzut că și favorabilitatea președintelui Klaus Iohannis a scăzut, au văzut că riscă să piardă tot ce voiau să câștige și și-au schimbat punctul de vedere, dar asta nu înseamnă că punctul de vedere al societății care este foarte ferm și clar pentru alegeri în două tururi nu trebuie să fie ascultat de către clasa politică în ansamblul ei", a spus Nicușor Dan. 

Întrebat dacă respinge o colaborare cu PNL în alegeri, a răspuns că este foarte puțin probabilă și preferă să nu discute pe seama ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel