De ce vrea Garcea să candideze împotriva lui Vanghelie

garcea
garcea

Mugur Mihăescu, celebru pentru rolul lui Garcea, consideră că Sectorul 5 reprezintă o bogăție neexploatată, care a fost lăsată să putrezească, iar primul lucru care-l motivează în lupta electorală împotriva lui Marian Vanghelie este dorința sa de a ”scăpa sectorul de gunoiul care este”.

Actorul Mugur Mihăescu a declarat, joi, la România TV, că decizia de a-și depune candidatura ca independent la Primăria Sectorului 5 se datorează luptelor care se dau între politicieni, dar și primarului Marian Vanghelie, ”vinovat” că în cei 12 ani de mandat nu a făcut nimic.

"Mi-am lansat candidatura independentă. Dacă politicienii se bat între ei, eu sunt fileul de la mijloc, eu omul de rând, şi de aceea m-am gândit să candidez independent. Unde anume? În Sectorul 5. Primul pas pe care vreau este să scap sectorul de gunoiul care este. Este mizerie în sector. Oricine ar fi mai bun decât Marian Vanghelie pentru că nu a făcut nimic în 12 ani. Este simplu. În 2000, cred că fost ales pe vot politic, poate candidaţii lui au fost foarte slabi, poate oamnei au votat emoţional. Eu vreau să vin ca manager, nu neapărat primar. Pentru că, dacă intraţi aşa pe internet, vedeţi că Primăria aia nici măcar nu are un site. Nu ştiu cum a ajuns primar 12 ani. Eu unul m-am săturat. E un loc gol, un loc unde nu s-a întâmplat nimic", a declarat actorul Mugur Mihăescu.

Potrivit actorului Mugur Mihăescu, dacă într-un timp relativ scurt, bucureștenii se bucură de un centru istoric, orice provocare poate avea un final fericit, dacă edilul știe să exploateze optim un potențial deja existent.

"Sunt discrepanţe enorme în sectorul ăsta şi multă mizerie. Îmi place să încep lucrurile cărora nimeni nu le dă nicio şansă. (...) În 2 ani, am reuşit să dăm bucureştenilor un centru istoric. Sectorul 5 reprezintă bogăţia neexploatată, o bogăţie care a fost lăsată să putrezească. Asta e sectorul 5 şi d-aia mă duc acolo", a precizat actorul, mărturisind că nu-l deranjează apelativul Garcea.

Lupta pentru Primăria Sectorului 5 îi va opune la alegeri pe independentul Mugur Mihăescu, actualul primar, Marian Vanghelie, fostul prefect al Capitalei, Mihai Atănăsoaei, care şi-a anunţat candidatura din partea PDL, precum și Corin Romanescu, din partea UNPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel