De ce vrea Gabriela Firea parcări de tip Park & Ride în zona mediană a Capitalei

Ca Primar General, in 15 luni voi construi parcari de tip Park & Ride si astfel, cei care merg in centru isi vor putea lasa masinile personale in siguranta, si isi vor continua calatoria cu mijloacele de transport in comun. Traficul din Capitala trebuie sa devina unul civilizat, nu o sursa de nervi si de poluare pentru fiecare din noi, declară Gabriela Firea, candidatul PSD-UNPR la Primăria Generală.

Bucureştenii şi copiii bucureştenilor respiră astăzi un aer poluat. Oraşul produce zi de zi gaze toxice care ne ameninţă sănătatea, iar pericolul vine în primul rând de la traficul aglomerat.

[citeste si]

Sutele de mii de maşini care străbat zilnic Bucureştiul trimit spre plămânii noştri boli şi ameninţări cu moartea.
Dacă eu voi fi primarul Bucureştiului în 15 luni voi construi parcări de tipul Park&Ride în zona mediană şi periferică a oraşului, unde cei care merg spre centru să îşi poată lăsa maşina. Aceste parcări vor fi amplasate în imediata apropiere a staţiilor de metrou, autobuz şi tramvai aşa încât călătoria spre centrul Bucureştiului să poată fi continuată rapid şi lejer.

Începând cu toamna anului 2017 aceste parcări mari şi moderne vor decongestiona traficul din oraş şi vor duce la scăderea poluării. Cred că primăria va putea amplasa în aceste parcări şi staţii de închirierea bicicletelor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel