De ce vrea autoarea expresiei "Ciocu' mic" încă un mandat de parlamentar

anca_constantinescu
anca_constantinescu

Anca Constantinescu, devenită "celebră" cu zicala "Ciocu' mic, acum noi suntem la putere" și fostă deputată PDL în perioada 2004-2008, are două motive importante pentru care pornește, din nou, în lupta electorală pentru un nou mandat în Parlament. "Vreau să mă lupt să înceteze odată traseismul politic şi să ajung să votez legea uninominalului adevărat", a declarat, duminică seară, Constantinescu la Realitatea TV.

"Am o frustrare gravă: în 2008, am candidat pe legea cu uninominalul prefăcut, am câştigat colegiul, şi a intrat în Parlament cel de pe locul 3. Vreau să mă lupt să înceteze odată traseismul politic şi să ajung să votez legea uninominalului adevărat", a anunţat ea.

Fosta deputată PDL a afirmat că a uitat de la cine a învăţat expresia "ciocu' mic" şi a sugerat că acest limbaj nu o caracterizează.

"Sunt inginer şi imi place foarte mult această meserie, mă duc săptămânal pe şantier, nu pot să stau la birou (...) Sunt o persoană colerică şi mă enervez foarte repede, îmi plac ca lucrurile să se întâmple foarte repede: ori ajungem la o concluzie că e vorba de strategie sau la o acţiune", a spus Constantinescu.

Democrat-liberala a precizat că prima licitaţie câştigată cu primăria Capitalei a fost în 1992 şi că, în mandatul de primar al lui Traian Băsescu a făcut "foarte puţini bani". "73.000 euro. Mi se par foarte puţini. Am făcut trotuare. Am astupat nişte gropi", a spus Constantinescu.

În privința contractelor pe care firma sa le-a avut cu Aeroportul Otopeni, Anca Constantinescu a admis că valorează milioane de euro, dar nu a precizat suma exactă. "Am făcut foarte multe lucrări în Aeroportul Otopeni din 1993 până în 2008. Cât am câştigat? Îndeajuns încât să-mi pot construi o hală noua de 5000 mp", care, după cum a mărturisit, se află pe malul unui lac din sectorul 1 al Capitalei.

Constantinescu a menționat că a intrat în politică să-i ajute pe alţii, iar intrarea sa în viitorul Legislativ nu-i va periclita activitatea societății.

"Dacă o să fiu în Parlament, nu înseamnă că o să fiu şomeră, societatea mea o să meargă în continuare. Poate funcţiona şi fără mine", a mărturisit democrat-liberala, recunoscând nu poate sta opt ore țintuită într-un scaun. "Mă vedeți pe mine stând cuminte 8 ore pe scaun? S-a demonstrat, că n-am putut", a justificat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel