De ce tace preşedintele Iohannis în cazul Cîţu

Administraţia Prezidenţială
Administraţia Prezidenţială

Preşedintele Klaus Iohannis nu a avut nicio reacţie oficială după ce s-a aflat că premierul Florin Cîţu a petrecut două zile în închisoare în SUA, ca urmare a faptului că a condus sub influenţă. 

Conform unor surse politice, preşedintele se află la vila prezidenţială de la Neptun, acolo unde petrece săptămâna premergătoare Zilei Marinei, şi numai "ceva grav" l-ar face să îşi întrerupă sejurul, scrie Sursa Zilei

Probabil președintele consideră că scandalul care îl are în centrul atenției acum pe șeful Guvernului, Florin Cîțu, nu este suficient de grav ca să se întoarcă din acest concediu la București. Aceleași surse au menționat însă că șeful statului poate avea întâlniri la vila prezidențială, dacă e necesar, sau poate avea convorbiri telefonice cu cei cu care dorește să vorbească.

Surse din media anunţaseră că premierul a fost convocat la Cotroceni 

Premierul Florin Cîţu ar fi fost convocat la Palatul Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis, pentru a da explicaţii cu privire la condamnarea din SUA pentru conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului, transmiteau surse din mass-media miercuri seară. 

Ulterior, informaţia a fost dezminţită de Rareş Bogdan.

"Vreau să dezmint informaţia că a fost chemat astăzi la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis. Nu a fost chemat, nu a fost sunat", a declarat Rareş Bogdan la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel