De ce tace Băsescu. Bolcaș:Se acoperă adevărata masă UCIGAȘĂ

bolcas decenews
bolcas decenews

Avocatul Lucian Bolcaș a fost invitat în emisiunea "Ediție specială" prezentată de Radu Tudor. Acesta a explicat de ce Traian Băsescu pur și simplu a tăcut, nu a mai făcut nicio declarație de presă, după cele două scandaluri care au izbucnit - scandalul Mircea Băsescu - Bercea Mondial și arestarea miliardarului Dan Adamescu.

"Sunt două componente aici. În primul rând, s-ar părea că Traian Băsescu și-a pierdut credibilitatea pe plan extern și simțindu-se lăsat din brațe, nu mai are ce să mai ofere stăpânilor săi. Pe de altă parte, aceste chestiuni de pe plan intern, îl aduc pe Traian Băsescu la adevărata sa condiție socială. Eu sunt un adept al ideii de condiție socială ce ne caracterizează pe fiecare dintre noi. Or, coborârea la acest nivel, a clanurilor de interlopi, este caracteristică pentru condiția fizică a celui care a fost până în momentul referendumului, președintelui României. La ora actuală, problemele cu Bercea Mondial sunt complexe și din punct de vedere juridic. În condițiile în care este adevărat că s-a dat o sumă de bani, ideea de trafic de influență trebuie cercetată. Ce are de spus Traian Băsescu privitor la acest aspect? Nu are de spus absolut nimic pentru că filiera duce la el. El trebuia să fie punctul final al acestui trafic de influență pe care îl practica fratele său", a spus Lucian Bolcaș.

VEZI ȘI: De Ce a fost arestat Dan Adamescu


În ceea ce privește scandalul cu Dan Adamescu, avocatul a zis că aici este vorba despre o problemă. "Proporțiile acestui scandal cu Dan Adamescu limitate la o modică dare de mită s-ar părea că reprezintă numai vârful unui iceberg care a trebuit să fie declanșat pentru a acoperi adevărata masă ucigașă a acestui iceberg. Dacă cercetările nu vor continua, ne aflăm într-o mușamalizare, cu un anume risc, cu anumite consecințe, dar limitate față de consecințele a ceea ce putem bănui că există", a conchis Lucian Bolcaș la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel