De ce și-a dat demisia Cezar Preda din PDL

agerpres_7051098
agerpres_7051098

Deputatul Cezar Preda a demisionat din funcțiile de președinte al organizației PDL Buzău și vicepreședinte al formațiunii din Modrogan.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă pe care Cezar Preda a susținut-o miercuri la Buzău.

"În urmă cu puţin timp, într-o conferinţa de presă, deputatul Cezar Preda şi-a anunţat demisia din toate funcţiile deținute în PDL! Parlamentarul buzoian a declarat că va rămâne membru PDL. Preda susţine că gestul său vine ca urmare a frământarilor de la vârful formaţiunii centrale, precizând că a fost jignit de colegii săi de la Centru", anunță Mihai Bunăziua de la TV Buzău.

Ce a declarat Cezar Preda

"Eu mă pot lupta cu Victor Ponta, mă pot bate cu Elena Udrea, mă pot bate cu Traian Băsescu, dar nu pot să mă bat cu colegii mei din partid. Acesta este motivul pentru care am decis să fac acest pas. Voi rămâne membru al PDL, partid în care sunt de 15 ani, pentru că eu nu cunosc alt partid. Voi face parte din echipa de campanie a domnului Predoiu şi mă voi implica în tot ceea ce înseamnă viaţa politică a PDL din postura de simplu membru şi de deputat", a spus Cezar Preda, scrie Mediafax.

După ce Elena Udrea a trecut la PMP, din PDL și-au dat demisiile de la Camera Deputaților: Theodor Paleologu, Petru Movilă, Florin Aurelian Popescu, Adrian Gurzău, Florin Secară, Camelia Bogdănici, Ştefan Bucur Stoica şi Dragoş Gunia, de la Senat: Andrei Voloșevici și Mihai Ciprian Rogojan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel