De ce se teme Elena Udrea

elena udrea dece
elena udrea dece

Deputatul PDL Elena Udrea are suspiciuni cu privire la corectitudinea alegerilor pentru șefia partidului democrat-liberalilor. Ea nu exclude nici o a patra moțiune. Deputatul PDL se teme ca unii aleşi locali, care nu votează cu un anume candidat, să nu fie lăsaţi să participe la Convenţie sau să fie excluşi din partid. 

"Posibil să apară şi a patra moţiune, toate sunt binevenite", a precizat Udrea. Ea a adăugat că a auzit că mai sunt colegi ai săi care îşi doresc să intre în competiţie. "Asta arată că oamenii au încredere în acest moment că pot câştiga, că se va vota conform propriei conştiinţe a fiecăruia dintre delegaţi. Eu mă bucur că dezbaterea va avea doar plusuri, cât mai multe idei, viziuni, cu atât mai bine pentru PDL", a spus Udrea, potrivit Mediafax.

Întrebată în legătură cu cei 5.000 de delegaţi care vor participa la Convenţia Naţională din 23 martie, Udrea a spus că "Din păcate, nu s-a acceptat să vină aleşi locali. S-a pus doar o prevedere cu prioritate să fie desemnaţi cei care sunt aleşi locali". Ea a adăugat "Ce cred că este, mi-a atras atenţia şi trebuie să fim foarte atenţi să nu se întâmple, şi anume ca aleşii locali care nu votează cu un anume candidat, nu cumva să fie lăsaţi acasă sau excluşi din partid pentru a nu fi aduşi la Bucureşti".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel