De ce să pui oțet în tigaie, când faci ouă ochiuri în apă. Truc magic în bucătărie. Vei fi încântat!

Ema Apostu / 14 oct 2019 / 15:01 Salveaza PDF Comentarii

De ce să pui oțet în tigaie, când faci ouă ochiuri în apă. Truc magic în bucătărie. Vei fi încântat! Oțetul este un real ajutor în bucătărie. Iată cum te ajută când faci ouă ochiuri în apă.

Adaugă câteva linguri de oţet alb în apă atunci când vrei să faci ochiuri în apă. Acesta va ajuta albuşul să stea la un loc.

De asemenea, dacă vrei ca piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.

Înainte să fie prăjiţi, cartofii se fierb în apă cu oţet balsamic, ceea ce le va da o savoare deosebită în interior, eliminându-se astfel și o cantitate mare de amidon din ei. De asemenea, nu se vor imbiba cu grăsime când se prăjesc.

Vezi și: De ce să adaugi dovlecei fierți în salata de vinete. Secretul furat de la mama. Rezultat excepțional

De ce să adaugi oțet în aluatul de cozonac. Secretul folosit de chefii bucătari

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28