De ce să presari bicarbonat peste ouăle puse la fiert. Cel mai tare truc!

Tu știi de ce ar trebui să pui bicarbonat în apa în care fierbi ouăle? Trucul care te salvează.

Dacă vrei să decojești ouăle fierte mai ușor, tot ce trebuie să faci este să adaugi doar o linguriță de bicarbonat de sodiu în oala în care le fierbi, când apa clocotește. Ouăle care sunt mai vechi de 7 zile se fierb mai greu și se decojesc și mai greu, în general.

Un alt truc simplu, care te ajută să aflii dacă ouăle sunt proaspete sau nu este să pui oul în apă. Dacă acesta se scufundă, înseamnă că este proaspăt. Dacă rămâne la suprafață, înseamnă că sunt aproape de termenul de expirare.

Pentru a evita să se spargă, e bine să încălziți ouăle înainte de a la fierbe.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă bagi un săpun la cuptorul cu microunde. Efect spectaculos - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel