De ce sa nu cumperi ponturi la pariuri (P)

pariuri
pariuri

S-a umplut pe reţelele de socializare de tipsteri care mai de care mai ciudaţi care, chipurile, oferă spre vânzare “ponturi sigure”, “ponturi analizate”, sau “meciuri trucate”, “meciuri aranjate”. 

Probabil că pariorii profesionişti şi tipsterii adevăraţi ştiu că este aproape imposibil să se poată oferi astfel de meciuri, iar Dorel din Zimnicea să cunoască evenimentele aranjate şi să le vândă pe internet în schimbul unei sume modice de bani.

Chiar dacă ar mai exista meciuri aranjate, nu oricine ar ştii de ele, iar acestea s-ar desfăşura cel mai probabil sub “circuit inchis”, să zicem aşa. Tocmai de aceea, pe parcursul acestui articol îţi vom spune de ce să nu cumperi ponturi la pariuri.

De ce să nu cumperi ponturi la pariuri

Aşa cum deja am menţionat, sunt slabe şansele ca pe o reţea de socializare să găseşti ponturi adevărate, vândute de persoane sincere şi oneste.

Mare majoritate a celor ce fac asta, o fac doar pentru a câştiga ei bani. Din nefericire, încă există persoane mai puţin cunoscătoare, persoane care aleg să îşi dea banii pe un pont vândut de o pagină anonimă, recent apărută, cu un nume dubios şi fără prea multe informaţii.

Din păcăte, victime cad cei mai în vârstă, care încă nu ştiu la ce să se uite când dau peste o pagină pe o reţe de socializare, cei mai în vârstă care speră că dacă vor investi 200 de lei, vor câştiga 2000 de lei, cu ajutorul lui “X Professional Tipster”, care vinde meciuri trucate, meciuri aranjate, sau “ponturi” cum le numesc ei.

Trebuie să îţi scoţi din cap faptul că dacă vei cumpăra un meci despre care cineva spune că e “aranjat”, te vei îmbogăţi. Cel mai probabil, dacă îl vei cumpăra, te vei trezi cu block, dar şi cu pariul pierdut. Iar, dacă pariul se dovedeşte a fi câştigător, cel mai probabil a fost pură întâmplare, nicidecum “informaţie sigură primită”.

Urmăreşte tipsterii profesionişti ce dau ponturi gratuit

O alternativă bună, reală şi viabilă este reprezentată de tipsterii profesionişti, reali, care fac asta de mult timp, care se ocupă doar cu ponturi pariuri sportive şi care se implică şi dedică total pariurilor sportive, fără să vadă acţiunea parierii drept o “recreere”, aşa cum noi toţi o vedem.

Există suficienţi tipsteri profesionişti, cu pagini sau grupuri pe reţelele de socializare care îţi oferă ponturi gratuit, un exemplu ar fi site-ul 10pariuri.ro. Nu, nu este vorba de meciuri aranjate, ci de meciuri analizate cu atenţie de aceştia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel