De ce să adaugi măr ras în carnea tocată de vită. Trucul genial folosit în restaurante

Mărul adăugat în carnea de vită tocată face adevărate minuni cu preparatul tău. Iată cât de eficient este acest truc. Ar putea fi folosit, cu siguranță, și în marile restaurante.

Pentru a oferi cărnii o textură mai fină și mai pufoasă, amestecați-o cu măr ras. Pentru 600 g de carne veți avea nevoie de un singur măr. 

Cel mai des la carnea de vită se adaugă grăsime, unt sau slănină. În acest mod se prepară pârjoalele pentru burgerii tradiționali americani. Dacă doriți să pregătiți hamburgeri delicioși de casă, amestecați 200 g de carne tocată cu 1 lingură de unt, 1 lingură de grăsime animală (porc sau miel) și 2 linguri ulei de măsline. Potriviți cu sare și piper negru măcinat.

Carnea de vită bătrână se frăgezește dacă la fierbere se scoate spuma cu o paletă și se adaugă pentru fiecare kg de carne câte o linguriță de alcool sau adăugați în apa clocotită câteva frunze de urzici. Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.

Vezi și: De ce să pui suc de roșii în carnea tocată de pui. Trucul secret al bucătarilor chefi. O încântare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel