De ce s-a retras Simona Halep de la turneul de la Zhengzhou: Staff-ul medical m-a sfătuit

US OPEN 2019 - Simona Halep și Horia Tecău la dublu mixt
US OPEN 2019 - Simona Halep și Horia Tecău la dublu mixt

Simona Halep (4 WTA) a decis să se retragă de la turneul de la Zhengzhou (China), care va debuta pe 9 septembrie, din cauza unei accidentări la glezna stângă.

Halep a fost eliminată în turul secund la US Open, după ce a pierdut contra lui Taylor Townsend, scor 6-2, 3-6, 6-7 (4). Românca era așteptată să revină pe teren la Zhengzhou, unde ar fi fost a doua favorită, însă problemele de la gleznă i-au dat planurile peste cap.

"Sunt dezamăgită pentru că am fost nevoită să mă retrag de la Zhengzhou. Mi-aș fi dorit să joc în acest oraș pentru prima dată. Din păcate, am întâmpinat dureri la glezna stângă, iar staff-ul meu medical m-a sfătuit să nu joc săptămâna viitoare. Doresc mult succes acestui turneu și sper să merg acolo anul viitor", a declarat Halep, potrivit site-ului oficial al WTA, citat de Mediafax.

Locul Simonei Halep pe tabloul principal de la Zhengzhou va fi luat de Tereza Martincova (141 WTA). Turneul de la Zhengzhou, dotat cu premii totale în valoare de un milion de dolari, va avea parte de nume importante din circuitul WTA, precum Karolina Pliskova, Kiki Bertens, Elina Svitolina sau Aryna Sabalenka.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel