De ce Romică Țociu și Cornel Palade nu au mai fost văzuți împreună de peste doi ani

În ultima perioadă, Romică Țociu și Cornel Palade nu au mai fost văzuți împreună, lucru care i-a făcut pe oameni să creadă că relația lor de prietenie s-a schimbat.

În ultimii ani, concurentul de la „Te cunosc de undeva” și bunul său prieten au fost văzuți rar împreună, motiv pentru care au apărut tot felul de speculații despre relația lor de prietenie.

„Eu și Cornel ne-am cunoscut la Galați, unde el era deja actor, iar eu venisem la un festival al brigăzilor regionale CFR din România. Era decembrie 89 și Cornel l-a rugat pe un regizor de la București să le pună în scenă la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă Nae Leonard din Galați un spectacol. Cornel voia să lucreze alături de un coleg mai tânăr, iar regizorul a sugerat să meargă împreună până la clubul CFR pentru a vedea pe unul tare de la Craiova. Cornel a venit, m-a văzut și m-a plăcut. De asta am zis că el a fost unul dintre mentorii mei. A fost visul meu, așa că, atunci când am fost întrebat dacă nu vreau să merg, nu am putut rata șansa. Am dat o probă, iar în martie, după Revoluție, am ajuns la teatru, și de acolo toată viața mea s-a schimbat”, a spus Romică Țociu.

De ce Romică Țociu și Cornel Palade nu au mai fost văzuți împreună

Întrebat despre motivul pentru care nu au mai apărut împreună pe micile ecrane, Romică Țociu a oferit următorul răspuns: „Noi nu am mai fost văzuți de peste doi ani împreună, pentru că a fost pandemie. Iar eu am avut șansa extraordinară de a participa la „Te cunosc de undeva!” două ediții la rând, și de aici au tras oamenii concluziile. Dar nu este așa. La noi este ca într-o căsătorie, până când moartea ne va despărți. Niciodată și cu nimeni altcineva nu aș putea să fac asta, decât cu bunul meu coleg și prieten Cornel Palade.”

„Relația dintre noi este extraordinară, ne sunăm în fiecare zi, ne facem planuri, muncim, mai așteptăm proiecte. Important este că suntem împreună și sănătoși”, a mai spus Romică Țociu, citat de Viva.

Un rapper i-a dat mari bătăi de cap lui Romică Ţociu

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta această, de la 20:00, la Antena 1, vine cu provocări de zile mari pentru cele opt cupluri de concurenţi care au spus da provocărilor ruletei în cel mai nou sezon al transforming show-ului. Au simţit-o pe propria lor piele şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, cărora gala 2 le-a adus un duet de zile mari: Warren G & Sissel – Prince Igor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel