De Ce refuză Cristian Diaconescu să discute despre Pandele

cristiandiaconescu
cristiandiaconescu

Ministrul de Externe și, totodată, președintele de onoare al UNPR nu a dorit să facă niciun comentariu în legătură cu plecarea primarului din Voluntari, Florentin Pandele, la PSD, susținând că ”momentele mari” și ”oamenii extrem de importanți” sunt temele discutate la Ministerul Afacerilor de Externe.

La întrebarea unor jurnaliști referitoare la situația lui FLorin Pandele, proaspăt întors la PSD, Cristian Diaconescu a refuzat orice comentariu, răspunzând că la MAE se discută despre momente şi oameni mari, informează NewsIn.

Ministrul de externe, Cristian Diaconescu, care este totodată și preşedinte de onoare al UNPR, a refuzat să comenteze în legătură cu situația lui Florin Pandele, proaspăt întors la PSD.

”Și domnul Pandele nu este...?”, au întrebat jurnaliștii, insitând să obțină un răspuns.

”Nu, mulțumesc, altceva?”, a replicat Diaconescu. De altfel, după anunțul, de marți, al președintelui PSD Ilfov, Robert Negoiță, potrivit căruia uneperistul Florentin Pandele va reveni la PSD și va candida la Primăria Voluntari din partea social-democraților, atât liderii UNPR, cât și Pandele s-au abținut să facă vreo declarație publică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel