De ce nu trebuie întrebat Băsescu despre toate

Premierul Victor Ponta a reacționat, joi seară, la România TV, la criticile pe care președintele Traian Băsescu le-a adus USL, în urmă cu o zi, la postul B1 TV, susținând că șeful statului nu ar trebui provocat cu întrebări, deoarece "se pricepe la toate". 

Potrivit premierului Victor Ponta, şeful statului "este ultima persoană calificată" care ar trebuie să ceară Guvernului o politică mai fermă de creare de locuri de muncă. Prim-ministrul l-a acuzat pe preşedinte că şomajul a crescut în perioada guvernului Boc, perioadă în care Băsescu se implica direct în activitatea Executivului. "Domnul Băsescu se bagă în lucruri în care nu are nicio autoritate. Dumnealui combate şomajul angajând oameni care taie frunză la câini pe bani publici: Cristian Diaconescu, Sebastian Lăzăroiu şi alţii. Azi am văzut l-a mai luat şi pe Gabriel Berca şi încă unul. Nu primesc sfaturi pentru că este ultima persoană calificată să vorbească despre locuri de muncă", a comentat primul-ministrul, la România TV.

Victor Ponta a ținut să ofere și un sfat pentru jurnaliști, în contextul celorlalte critici aduse de președintele Băsescu USL: "Dânsul aruncă cu vorbele. Nu-l provocaţi, nu-l întrebaţi de creşterea lalelelor, de campionatul de fotbal din Venezuela că se pricepe la toate."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel