De Ce nu se pronunță Mazăre cu privire la Iohannis

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a transmis, marți, că nu şi-a putut forma o părere despre preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, pentru că nu l-a auzit "spunând prea multe cuvinte” sau “emiţând idei” şi, ca atare, nu poate spune dacă primarul Sibiului "e bun sau rău".

"Mă întrebaţi de Iohannis. Nu ştiu ce să vă spun, că nu l-am auzit spunând prea multe cuvinte. Voi l-aţi auzit? Ca atare, nu pot să am o părere, dacă e bun, dacă e rău ... . Nu l-am auzit emiţând idei", a spus Radu Mazăre, înainte de a intra în sediul IPJ Constanţa.

Vezi și: Senator PNL, scenariu negru pentru Klaus Iohannis

Întrebat ce părere are cu privire la gestul lui Crin Antonescu de a renunţa să mai candideze la alegerile prezidenţiale, primarul Constanței a răspuns: "Eu v-am spus că Antonescu, în ultimele luni ... părerea mea e că în ultimul an şi jumătate era de nerecunoscut".

La întrebarea unde crede că a greşit fostul lider liberal, Radu Mazăre a răspuns: "Cred că în capul lui".

De asemenea, când jurnaliştii l-au întrebat care consideră că au fost motivele retragerii lui Crin Antonescu din cursa prezidenţială, edilul de la malul mării a transmis că nu ştie, dar a afimat că fostul preşedinte al PNL era "încrâncenat" şi că nu te mai puteai înţelege cu el.

"Pe mine mă întrebaţi, măi, fraţilor? Eu sunt la mare, sunt la PSD, întrebaţi-i pe ăştia de la PNL. Dar nu mai puteai să te înţelegi cu omul, era schimonosit la faţă, încrâncenat", a reacționat Radu Mazăre, citat de Mediafax.

Citește și: MOTIVUL pentru care Crin Antonescu nu mai candidează la Președinție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel