De ce nu l-a suspendat PSD pe Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă: Acesta e motivul

Klaus Iohannis si Viorica Dancila
Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a spus de ce PSD nu l-a suspendat pe preşedintele Klaus Iohannis în momentul în care mai multe voci din coaliţia de la guvernare cereau acest lucru. 

Într-un scurt interviu acordat România TV, Viorica Dăncilă a făcut referire, printre altele, la momentul în care a fost lansată ideea suspendării preşedintelui Klaus Iohannis. 

"Atâta inconştienţă şi atâta ură propagată în spaţiul public nu face bine nimănui. Eu am înţeles. Nu s-au împăcat cu ideea de a fi o femeie premier, că am avut o guvernare eficientă. Dar în momentul în care îţi doreşti să schimbi ceva, trebuie să vii imediat cu altceva în loc. Dacă nu, înseamnă că nu îţi pasă de această ţară. (...) Sunt foarte multe lucruri, dar văd că din dorinţa de a câştiga puncte electorale şi din incapacitatea opoziţiei de a alcătui o formură de guvernare, suntem acum în instabilitate.

Klaus Iohannis nu a avut atitudinea de preşedinte al tuturor românilor. Nu au contat măsurile bune pentru populaţie. A blocat totul din dorinţa de a distruge, aşa cum a spus, PSD. Nu, noi suntem oameni responsabili şi ne-am gândit că o suspendare a preşedintelui ar avea un impact extern pe care nu l-am fi vrut şi nu ar fi fost bun pentru imaginea României", a declarat Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel