De ce nu l-a desemnat Băsescu pe Geoană să primească onorul Armatei de 1 Decembrie: Are multă mizerie în spatele lui

onor_militar
onor_militar

Preşedintele Traian Băsescu a declarat la TVR, referindu-se la explicaţia dată de Mircea Geoană pe blogul personal pentru vizita  la Sorin Ovidiu Vîntu, că preşedintele Senatului are multă mizerie în spate şi că minte, cum minte, de altfel, şi Victor Ponta.

Băsescu a mai spus că aceasta este explicaţia pentru fapul că nu l-a desemnat pe Mircea Geoană să primească onorurile militare de Ziua Naţională. „Are multă mizerie în spatele lui, dacă până şi la un an de când a pierdut penibil alegerile a ţinut să mintă, aşa cum minte şi Victor Ponta”, a declarat preşedintele.

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a susţinut, într-o declaraţie filmată şi postată pe blogul personal, că a fost sfătuit de Victor Ponta, la dezbaterea avută cu Traian Băsescu înaintea ultimului tur al prezidenţialelor din 2009, să spună că a fost acasă, la nevastă, în cazul unei întrebări despre vizita făcută la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. În replică, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat pentru Mediafax că singurul cu care Mircea Geoană s-a sfătuit, înaintea alegerilor prezidenţiale din 2009, a fost Sorin Ovidiu Vîntu. El a mai spus că afirmaţiile făcute de Geoană pe blog despre episodul vizitei la Vîntu şi reacţia staff-ului de campanie sunt minciuni.

De asemenea, mai mulţi membri PSD l-au acuzat pe Mircea Geoană că minte în legătură cu vizita sa la Sorin Ovidiu Vîntu, după cum se arată într-o scrisoare deschisă semnată de 26 de membri ai Partidului Social Democrat.

Participă la POLL-ul de pe pagina de start a www.dcnews.ro privind viitorul lui Mircea Geoană în PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel