De ce nu face Elena Udrea denunțuri: Atât timp cât am mințile la mine…

Elena Udrea a declarat, miercuri seară, că a fost uimită de foști colegi din PDL în Parlament. Deputata susține că dacă ar face denunțuri, ei ar sta mulți ani în închisoare. 

Într-o intervenție telefonică la România TV, politiciana a clarificat declarațiile date. Elena Udrea susține că a surprins-o atitudinea unora dintre colegi. Deputata a subliniat că "probabil, atât timp cât am mințile la mine, denunțuri nu o să fac". 

Elena Udrea a adăugat: "Eu știu niște lucruri. Nu știu dacă sunt penale, poate sunt doar morale. (...) Sunt lucruri care așa se petrec de 26 de ani în România. Este ipocrizie să spunem 'vai, Udrea știe cum s-a finanțat nu știu ce campanie'. Nu, dacă vreți, vă spun cum s-au finanțat campaniile tuturor partidelor". Deputata susține că este o lipsă de onestitate prin care politicieni vor să pară mai catolici decât Papa. "Dacă vă faceți că nu știți ce vă spun eu că partidele se finanțează cu bani negri de 26 de ani, că firmele sau persoanele fizice vin și aduc bani la partide și nu vor să apară între donatorii pentru campanii sau pentru partide înseamnă să perpetuăm o atitudine care nu folosește la nimic", a conchis Elena Udrea. 

Vezi declarația completă în video de mai jos:   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel