Urmărește emisiunea live


De ce nu e bine să dormi cu telefonul lângă pat. Efecte periculoase. Vei renunța!

Știi de ce nu e bine să dormi cu telefonul pe noptieră, lângă pat. Efectele sunt periculoase pentru sănătatea ta. Uite cum te afectează.

De ce nu e bine să dormi cu telefonul pe noptieră. Efecte periculoase


De ce nu e bine să dormi cu telefonul pe noptieră. Cercetătorii americani spun că dormitul cu telefonul în aceeaşi cameră este un obicei prost.

De ce nu e bine să dormi cu telefonul pe noptieră. "Este ca o pantă alunecoasă. Din moment ce ai pus mâna pe telefon pentru a vedea cât este ceasul, ajungi să navighezi pe internet şi să rămâi treaz", explica cercetătorii, potrivit NDTV, citat de stirileprotv.ro.

De ce nu e bine să dormi cu telefonul pe noptieră. "Dacă te trezeşti în miezul nopţii şi-ţi verifici telefonul, inevitabil vei deveni frustrat sau îngrijorat de ceva ce ai văzut, corpul devenind astfel tensionat", mai spun oamenii de ştiinţă.

Vezi și: Dietă rapidă. Slăbești 8 kilograme fără să te chinui

De ce nu e bine să dormi cu telefonul pe noptieră. Prezenta smartphone-urilor în dormitoare a dus le nenumărate probleme ale somnului.

De ce nu e bine să dormi cu telefonul pe noptieră. "Oamenii între 20 şi 30 de ani au probleme cu insomnia în principal din cauza telefonului", spune David M. Claman, directorul Centrului de Tulburări ale Somnului din California.

De ce nu e bine să dormi cu telefonul pe noptieră. Efecte periculoase

De ce nu e bine să dormi cu telefonul pe noptieră. Telefoanele mobile emit radiații dăunătoare pentru corpul nostru. Un truc care diminuează din radiații, pe timpul nopţii, este să îl setezi pe „mod avion, scrie elle.ro.

De ce nu e bine să dormi cu telefonul pe noptieră. Lumina albastră inhibă producția de melatonină, hormonul care induce starea de somn. De asemenea, tulbură ritmul cicardian normal al corpului. Organismul este „pacalit' să creadă că încă este zi afară.

De ce nu e bine să dormi cu telefonul pe noptieră. Există, de asemenea, ipoteze conform cărora păstrarea telefonului mobil pe noptieră ar putea provoca ameţeli şi dureri de cap, deşi nu s-a demonstrat asta, până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel