De ce nu are Ludovic Orban niciun mesaj pentru Traian Băsescu, de ziua acestuia

ludovi_orban
ludovi_orban

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că nu are ce să îi ureze lui Traian Băsescu de ziua acestuia, deoarece nu "lansează" mesaje decât pentru oamenii care reprezintă ceva pentru el, însă consideră că şefului statului ar trebui să primească urări de la cei pe care i-a promovat în viața politică, precum Elena Udrea, Gheorghe Flutur, Gheorge Ştefan, Roberta Anastase sau Monica Ridzi.

"Nu lansez mesaje decât către oameni care îmi sunt apropiaţi, pe care îi apreciez, oameni care reprezintă ceva pentru mine. Chiar nu am ce să-i transmit, să-i transmită mesaje Elena Udrea, să-i transmită mesaje Flutur, Pinalti, Roberta Anastase, Monica Ridzi şi toţi cei pe care i-a promovat în viaţa publică", a afirmat Ludovic Orban, citează Mediafax.

În schimb, colegul său de partid Eugen Nicolăescu i-a urat președintelui Traian Băsescu, cu ocazia împlinirii a 61 de ani pe 4 noiembrie, sănătate.

"Un singur lucru, ca oricărui om din lume, asta îi dorim: sănătate. E mai bună ca toate. În rest, fiecare se descurcă", i-a transmis Eugen Nicolăescu președintelui Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel