De ce nu ar trebui să faci patul când pleci din camera de hotel

Fotografie creată de Castorly Stock, de la Pexels
Fotografie creată de Castorly Stock, de la Pexels

O angajată a unui hotel a dezvăluit de ce nu ar trebui să faci patul când pleci din cameră. 

Obișnuiești să faci patul când pleci din camera de hotel în care ai fost cazat? Probabil te gândești că "așa e frumos", că ajuți personalul de curățenie, dar lucrurile nu stau, de fapt, astfel. Ba din contră! Dacă faci patul când pleci din camera de hotel chiar îngreunezi munca echipei de curățenie, potrivit celor spuse de angajata unui hotel. 

Pe Reddit, angajata unui hotel a dezvăluit ce ar trebui să nu mai facem atunci când părăsim hotelul. 

„Nu mai faceți patul atunci când părăsiți o cameră de hotel. Mulți oameni cred că ne ajută dacă aranjează patul, dar adevărul e că mai mult ne încurcă. Oricum vom schimba lenjeria pentru următorul turist, căci cine ar vrea să doarmă într-un pat care a fost deja folosit?”, a spus Susan, angajata unui hotel, conform Mirror

De asemenea, Susan a atras atenția că petalele de trandafiri lăsate în pat, prin cameră, în cadă sau în jacuzzi dau personalului „bătăi de cap". 

„Un alt sfat pe care vi-l dăm este acela de a nu lăsa petale de trandafiri în pat, prin camera sau în cadă, după ce ați petrecut o noapte romantică alături de partenerul de cuplu. Petalele lăsate în jacuzzi ne dau bătăi de cap fiindcă sunt foarte greu de eliminat din scurgere”, a mai spus Susan. 

O altă angajată din domeniul hotelier a spus că, dacă ceva nu funcționează în cameră, clienții ar trebui să anunțe de la început, nu să se plângă la plecare. 

„Dacă ceva e stricat sau nu funcționează cum trebuie, anunțați la recepție. Spuneți-ne și vom rezolva problema”, a adăugat ea.

Motivul pentru care nu ar trebui, nici acasă, să-ți faci patul dimineața. Medicul Karan Raj, explicație

Medicul Karan Raj a sfătuit internauții, printr-un clip pe TikTok, să nu-și mai facă patul dimineața.

Karan Raj a explicat ce se află „în spatele” lenjeriei de pat transpirate. 

„Oprește-te din a-ți face patul dimineața, te va menține sănătos. Când ne facem patul dimineața captezi acarienii de praf care s-au acumulat peste noapte. Acești prădători microscopici, care au mai puțin de un milimetru lungime, se hrănesc cu solzii pielii umane și se dezvoltă în medii umede. Când dormim noaptea, corpurile noastre devin calde și transpirate, făcându-le ținte principale pentru ca acești acarieni să se hrănească. Vor lăsa în urmă excreții care ne pot da astm sau simptome asemănătoare alergiilor.”, a spus medicul Karan Raj pe TikTok.

Karan Raj a punctat apoi că „strângerea patului dimineața captează toată această umezeală și oferă un cămin confortabil pentru 1,5 milioane dintre acești băieți răi.”, potrivit LadBible. (Video, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel