EXCLUSIV  De ce nu apare în CV "doctoratul" lui Marcel Ciolacu. Explicația vicepremierului

[] []

02 iul 2017 / 22:02
Salveaza PDF Comentarii

Vicepremierul Marcel Ciolacu a fost acuzat că nu și-a trecut în CV doctoratul de la Academia Serviciului Român de Informații (SRI). 

Nici nu avea cum să facă acest lucru din moment ce nu are doctorat.

Contactat de DC News, vicepremierul a oferit un punct de vedere despre acest subiect.

Marcel Ciolacu ne-a declarat în exclusivitate că a făcut cerere de prelungire a perioadei de doctorat adăugând: "Am suspendat. Nu am finalizat lucrarea de doctorat. Am cerut suspendarea din lipsă de timp. Nu aș fi avut cum să mă ocup. O să decid pe viitor ce voi face în acest sens".

[citeste si]

Marcel Ciolacu este vicepremier, fără portofoliu, în Guvernul Tudose. Premierul a declarat acesta va avea ca atribuţii coordonarea interministerială.

"Una dintre disfuncţionalităţile din vechiul Guvern pe care le-am sesizat şi eu şi la care s-au sesizat foarte pregnant mai ales efectele au fost anumite iniţiative sau puncte din programul de guvernare care necesitau o corelare interministerială.

Este foarte greu ca un coleg de-al nostru cu rang de ministru secretar de stat sau consilier de stat la primul-ministru să coordoneze alţi doi, trei, patru miniştri şi atunci aceasta a fost soluţia ca vicepremierul, cu probleme speciale cumva, să aibă în atribuţii coordonarea interministerială", a explicat Mihai Tudose.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25