De ce nu a votat Nicuşor Dan legat de iniţiativa privind familia

Nicusor Dan
Nicusor Dan

Nicuşor Dan a afirmat marţi că el nu a votat în cazul iniţiativei cetăţeneşti de modificare a Constituţiei pentru redefinirea familiei şi că parlamentarii Uniunii vor avea în asemenea 'chestiuni sensibile' un vot 'de conştiinţă'.

'Am avut o poziţie constantă pe care am exprimat-o. Este un partid în care oamenii au opinii diverse, am spus de la început că pe subiecte sensibile noi o să avem un vot de conştiinţă. Eu am considerat potrivit să nu îmi exprim votul azi, pentru că e nevoie de un mediator între tensiunile pe care această gândire le produce', a declarat Nicuşor Dan, la Parlament.

El a adăugat că printr-o asemenea dezbatere se consumă 'energie inutilă' şi că problemele societăţii româneşti sunt altele.

[citeste si]

'Această dezbatere, care este, pentru fiecare din oamenii implicaţi, foarte intimă, poate să ducă spre o zonă de conflict şi care să nu rezolve problemele adevărate şi actuale ale societăţii româneşti, care sunt de la abandon şcolar, sărăcie, până la lipsa locurilor de muncă sau nefuncţionarea instituţiilor. (...) O dezbatere pasională pe chestiuni precum familia poate să consume energie inutilă faţă de problemele pe care societatea le are azi', a spus Nicuşor Dan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel